Ponturi Pariuri - Argentinos Jr vs Instituto Cordoba, Liga Profesional Argentina 07.07.2023

2023-07-07

Cota: 1.75

Analiză și informații pentru Argentinos Jr vs Instituto Cordoba ponturi și pariuri fotbal Liga Profesional Argentina 07.07.2023

Argentinos Jrs întâlnește pe Instituto vineri, 7 iulie, în runda 23 din Liga Profesional Argentina, de la ora 01:00, pe Estadio Diego Armando Maradona (Buenos Aires). Mai jos puteți vedea analiza meciului, cu statistici, cote și pronosticul propus. La acest meci de fotbal propunem cotele 1.75 si 2.22.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Argentinos Jr : Forma echipei, știri și statistici

Echipa de fotbal Argentinos se află în prezent pe locul 10 în Liga Profesională din Argentina, cu un total de 32 de puncte. În ultimul meci, au suferit o înfrângere cu Banfield, scor 1-0, care a pus capăt unei serii impresionante de victorii. În ciuda acestui reviriment nefericit, performanțele recente ale echipei Argentinos au fost pozitive. Au reușit să câștige trei meciuri la rând, învingându-i pe Defensa cu un scor solid de 3-1, pe Velez cu un scor strâns de 0-1 și pe Platense cu 1-0. Aceste victorii consecutive le-au consolidat poziția în clasament și le-au oferit un moral bun, în ciuda înfrângerii recente. Echipa își propune să revină la forma de victorie în meciurile viitoare.

 

Instituto Cordoba : Forma echipei, știri și statistici

Instituto se află momentan pe locul 20, având un total de 25 de puncte. În ultima etapă, echipa a reușit să înregistreze o victorie, după o serie de patru meciuri fără nicio reușită. Victoria lor a venit împotriva echipei Belgrano, cu un scor strâns de 1-0, marcând sfârșitul unei perioade nefavorabile. Înainte de acest succes, Instituto a traversat o serie de rezultate dezamăgitoare, înfrângându-se în fața puternicului River Plate cu scorul de 3-1, obținând un egal împotriva Racing Club, scor 1-1, și suferind o înfrângere semnificativă în fața lui Rosario, scor 4-1. Cu toate acestea, ultima victorie le-a oferit un impuls de încredere pe măsură ce se străduiesc să-și îmbunătățească poziția în clasament.

 

Echipe probabile

Argentinos Jr

Portar

Martin

Fundași

Minissale, Torren, Villalba, Vera

Mijlocaşi

Cabrera, Rodriquez, Gonzales, Sanchez

Atacanţi

Avalos, Nuss

Instituto

Portar

Roffo

Fundași

Corda, Alarcon, Parnisiari, Franco

Mijlocaşi

Watson, Lodico, Bochi, Graciani

Atacanţi

Adrian, Rodriquez

Statistica meciurilor directe Argentinos Jr vs Instituto

Istoricul recent al confruntărilor dintre Instituto și Argentinos Jrs în Liga Profesională din Argentina oferă o perspectivă interesantă. În ultimele cinci meciuri directe, Instituto a reușit să câștige de două ori, subliniindu-și capacitatea de a se ridica la ocazie împotriva adversarului. Pe 11 martie 2017 și 20 iulie 2017, Instituto a triumfat cu scoruri de 1-0 și respectiv 2-1. Între aceste victorii, au fost și două meciuri echilibrate care s-au încheiat la egalitate, pe 17 august 2014 (0-0) și într-un alt duel în care fiecare echipă a marcat un gol. Cu toate acestea, ultima întâlnire s-a încheiat cu o victorie de 1-0 pentru Argentinos Jrs. Acest istoric mixt adaugă un element de incertitudine pentru următoarea lor confruntare.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Argentinos Jr vs Instituto

In acest meci vom miza  pe 1, iar cotele caselor de pariuri la acest pronostic sunt după cum urmează:  

Unibet ofera cota de 1.68

Betano oferă cota de 1.80

Superbet oferă cota de 1.80

Mozzarbe oferă cota de 1.75

De asemenea, al doilea pont  pe care îl oferim este GG, iar cotele sunt urmatoarele: 

Unibet ofera cota de 2.28

Betano ofera cota de 2.22

Superbet ofera cota de 2.05

Mozzartbet oferă cota de 2.25

 

Cele mai bune ponturi pentru Argentinos Jr vs Instituto

Având în vedere performanțele recente și istoricul întâlnirilor directe dintre Instituto și Argentinos Jrs, următorul meci promite să fie un test dificil pentru ambele echipe. Întâlnirea nu numai că va pune la încercare strategiile și forma actuală ale fiecăreia, dar și capacitatea de a se adapta și a răspunde sub presiune. Este de așteptat ca acest duel să fie unul intens și competitiv. 

Pronostic- 1- 1.75 -Mozzarbet 

În ciuda dificultății și competitivității așteptate în acest meci între Instituto și Argentinos Jrs, se preconizează că echipa gazdă va reuși să-și impună jocul. Cu sprijinul propriilor fani și cu avantajul terenului propriu, echipa gazdă are toate șansele să-și valorifice oportunitățile și, în final, să câștige această dispută. Această confruntare promite să fie incitantă și plină de surprize. 

Pronostic- GG-2.22- Betano  

Dată fiind forma recentă a ambelor echipe și abilitățile lor ofensive evidențiate în meciurile anterioare, se așteaptă ca atât Instituto, cât și Argentinos Jrs să marcheze în următorul meci. Acest lucru sugerează un duel intens și deschis, cu ambele echipe având capacitatea de a puncta și de a oferi un joc captivant pentru fanii de fotbal.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

1, Castiga Argentinos Jr

1.75

GG Ambele marcheaza

2.22

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising