Ponturi Pariuri - America MG – Palmeiras, Serie A, Brazilia 30.07.2023

2023-07-30

Cota: 1.80

Analiză și informații pentru America MG vs Palmeiras ponturi și pariuri fotbal Serie A, Brazilia 30.07.2023

În runda a 17-a din Seria A Brazilia, îți vom oferi noi oportunități pentru meciul dintre America MG și Palmeiras. Partida va avea loc pe data de 30 Iulie, pe Estadio Reimundo Sampaio și va începe la ora 22:00. Această confruntare dintre două echipe de top din campionatul brazilian promite să fie una spectaculoasă și plină de oportunități. Mai jos voi analiza forma ambelor echipe, statistici din meciurile directe și cotele oferite de casele de pariuri pentru a identifica cele mai bune ponturi și pariuri.

PROFITĂ ACUM! Ai pana la 75 Lei +550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

America MG: Forma echipei, știri și statistici

America MG este o echipă cunoscută pentru pasiunea și determinarea jucătorilor săi, însă la fel ca si oaspeții de duminică se pot aștepta la surprize către propria poartă. Cu o performanță destul ce slabă în acest sezon, America MG vine însă după trei înfrângeri consecutive, fiind pe locul 19. Atacul echipei este condus de liderii ofensivi Gonzalo și Everaldo, care au contribuit semnificativ la succesul echipei. America MG va dori să profite de avantajul terenului propriu și să obțină cele trei puncte în acest meci dificil, însă având ca și absenți pe Adyson, Dada și Mikael.

Palmeiras : Forma echipei, știri și statistici

Palmeiras este una dintre cele mai prestigioase echipe din Brazilia și a avut o performanță impresionantă în Brazilia, fiind cunoscută drept o mare forță a campionatului. Fiind clasată pe locul patru, Palmeiras nu trece însă printr-o perioadă foarte bună, fiind înfrântă cu 1-0 de Sao Paolo și cu 1-0 de Bohia.. Cu jucători remarcabili precum Ze Rafael și Jose Gabriel, Palmeiras are un atac puternic și solid. Echipa va veni pregătită pentru această confruntare importantă și va căuta să demonstreze superioritatea sa în campionat, neavând jucatori lipsă.

Echipe probabile

America MG

Portar

Mateus

Fundași

Danilo, Iago, Eder, Marlon

Mijlocaşi

Emmanuell, Lucas Kal, Juninho

Atacanţi

Pedrunho, Gonzalo, Everaldo

Palmeiras

Portar

Weverton

Fundași

Joaquin, Gomez, Murillo, Marcos

Mijlocaşi

Jhon, Raphael, Gabriel, Ze Rafael

Atacanţi

Jose Lopez, Artur

Statistica meciurilor directe America MG vs Palmeiras

Întâlnirile directe dintre cele două echipe au fost de obicei foarte disputate, cu rezultate variate. Avem în față o luptă strânsă între cele două cluburi, ceea ce face acest meci și mai atractiv pentru pariori.

 

America MG vs Palmeiras 1-2

America MG vs Palmeiras 0-1

America MG vs Palmeiras 2-1

America MG vs Palmeiras 1-2

America MG vs Palmeiras 0-2

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai pana la 75 Lei + 550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri America MG vs Palmeiras

Poți profita de două echipe care fac parte din campionatul magiei și al oportunităților, așadar așteptându-ne ca acest meci să se decidă pe plan ofensiv:

 

1.Casa de pariuri SuperBet oferă cota 1.67 pentru sub 1.5 goluri Palmeiras, în timp ce Betano oferă cota 1.72, luând în considerare ultimele rezultate.

 

 2.Pentru un rezultat în care se marchează sub 2,5 goluri în total, SuperBet oferă cota 1.80, iar Unibet cota 1.84.


3.Pentru mai multă siguranță, casa de pariuri Unibet vă oferă cota 1.77 pentru victorie sau egal a echipei Palmeiras, cotă care merită riscul.

 

Cele mai bune ponturi pentru America MG vs Palmeiras

Pont Principal

Pont pariu – ambele echipe marchează – cota 1.80 – Unibet

Având în vedere forma solidă ale celor două și experiența în campionat, ambele echipe au șansa de a obține o victorie importantă în acest meci. Cu jucători talentați și motivați, sunt șanse de ambele părți ca cele două formații să lovească pe plan ofensiv prin reușite din ambele părți.

Ținând cont de performatele celor două, pontul oferit este justificat prin atacurile puternice de care echipele dispun și de motivația acestora. Cota 1.80!oferită de Unibet pentru un GG merită cu siguranță riscul.

 

Ambele marchează

1.80

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising