Ponturi Pariuri - Almeria vs Rayo Vallecano, La Liga Spania 11.08.2023

2023-07-11

Cota: 2.10

Analiză și informații pentru Almeria vs Rayo Vallecano ponturi și pariuri fotbal La Liga Spania 11.08.2023

Almeria va juca în prima rundă din La Liga împotriva lui Rayo Vallecano, vineri, 11 august, de la ora 20:30. Meciul se va desfășura pe Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería). Fanii de fotbal pot urmări acest meci pe următoarele canale TV: Digi Sport 3, Orange Sport (Rom), Prima Sport 3

 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Almeria : Forma echipei, știri și statistici

În cel mai recent meci amical, Almeria a obținut o victorie strânsă împotriva echipei Granada, cu scorul de 1-0. Aceasta a fost doar una dintre performanțele lor din serie, unde au arătat o varietate de rezultate. Ei au reușit să obțină un rezultat de egalitate, 1-1, împotriva echipei Antequera, dar au suferit o înfrângere minimală în fața echipei Malaga, cu scorul de 1-0. De asemenea, Almeria a reușit să obțină un alt rezultat de egalitate, de această dată împotriva echipei Las Palmas. Într-un alt meci, Almeria a dominat terenul, câștigând în mod impresionant cu scorul de 7-0 în confruntarea cu Ejido. Aceste rezultate reflectă diversitatea de performanțe ale echipei Almeria în meciurile lor recente.

 

Vallecano : Forma echipei, știri și statistici

În cel mai recent meci, echipa Rayo Vallecano a obținut un rezultat de egalitate, scor 1-1, în fața echipei Brighton. Performanțele lor anterioare au fost, de asemenea, variate. Ei au suferit o înfrângere cu scorul de 3-2 în fața echipei Valladolid, însă au reușit să obțină remize prețioase: 1-1 cu FC Porto și 1-1 cu Charleroi. În contrast, echipa spaniolă a reușit să obțină o victorie cu scorul de 1-0 împotriva echipei Panathinaikos. Aceste rezultate reflectă eforturile și capacitatea echipei Rayo Vallecano de a se adapta la diversele provocări din meciurile lor recente, demonstrând un joc competitiv în întâlnirile lor cu echipe internaționale și naționale.

 

Echipe probabile

Almeria

Portar

Marino

Fundași

Akieme, Chumi, Costa

Mijlocaşi

Embarba, Gonzalez, Lazaro, Pozo

Atacanţi

Ramazani, Robertone, Suarez

Vallecano

Portar

Dimitrievski

Fundași

Balliu, Mumin, Hernandez, Espino

Mijlocaşi

Valentin, Mendez, Palazon, Garcia

Atacanţi

Trejo, Nteka

Statistica meciurilor directe Almeria vs Vallecano

În ultimele cinci întâlniri directe dintre Almeria și Rayo Vallecano, echipele au avut rezultate variate. Almeria a obținut victoria de trei ori, cu scorurile de 3-1, 0-1 și 3-2. Pe de altă parte, Rayo Vallecano a reușit să câștige de două ori, cu scorurile de 2-0 și 0-1. Aceste rezultate ilustrează competiția acerbă dintre cele două echipe în confruntările lor recente, cu ambele echipe reușind să-și impună stilul de joc și să obțină succese în meciurile directe. Acest istoric de rezultate contribuie la anticiparea unui meci interesant și incert în viitorul lor duel.

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Almeria vs Vallecano

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

X:Unibet- cota 3.40, Betano- cota 3.35

Par-impar- par: Betano- cotă 1.85, Superbet- cota 1.90

 

Cele mai bune ponturi pentru Almeria vs Vallecano

Se preconizează că ambele echipe vor reuși să înscrie cel puțin un gol în acest meci. Atacurile energice și strategiile offensive ale ambelor echipe sugerează că vor avea șanse reale de a penetra defensivele adverse și de a marca. Performanțele lor anterioare, precum și abilitățile jucătorilor cheie, sprijină această predicție. Cu un echilibru între forțele ofensive și defensive, există premise solide pentru ca ambele echipe să-și îndeplinească obiectivele de a înscrie în acest meci.

Cota pe care o oferim pentru GG este 1.68- Unibet

Preconizăm că prima repriză se îndreaptă către un final la egalitate. Echipele sunt angajate într-un duel strâns, iar strategiile lor de joc au dus la un impas în primele momente ale meciului. Atacurile și apărările sunt bine echilibrate, iar niciuna dintre echipe nu a reușit să obțină un avantaj semnificativ până în acest moment

Cota pe care o oferim pentru prima repriza X  este 2.10- Betano

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

GG- Ambele marchează 

1.68

Prima repriza X

2.10

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising