Ponturi Pariuri - Albirex vs Vissel Kobe, J1 League Japonia 07.07.2023

2023-07-07

Cota: 1.95

Analiză și informații pentru Albirex vs Vissel Kobe ponturi și pariuri fotbal J1 League Japonia 07.07.2023

Albirex întâlnește pe Vissel Kobe vineri, 7 iulie, în runda 20 din J1 League, Japonia, de la ora 13:00, pe Denka Big Swan Stadium (Niigata). Mai jos puteți vedea analiza meciului, cu statistici, cote și pronosticul propus. La acest meci de fotbal propunem cotele 1.95 și 2.00.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Albirex : Forma echipei, știri și statistici

Echipa Albirex se află pe locul 13 în clasamentul J1 League din Japonia, cu un total de 21 de puncte acumulate. În ultimul meci disputat, Albirex a obținut o victorie importantă cu scorul de 2-0 în fața echipei Hiroshima. Înainte de această victorie, Albirex a înregistrat un rezultat de egalitate 0-0 în meciul cu Kashiwa. Deși nu a reușit să obțină o victorie în acel meci, rezultatul de egalitate indică o capacitate de a rezista în fața unui adversar dificil și de a obține un punct valoros. Totuși, în meciurile anterioare, Albirex a suferit înfrângeri. Au pierdut cu scorul de 1-3 în fața echipelor Kyoto și G-Osaka.

 

Vissel Kobe : Forma echipei, știri și statistici

Echipa Vissel Kobe se află pe locul 3 în clasamentul campionatului, acumulând 37 de puncte. În ultima etapă, Vissel Kobe a obținut un punct după o remiză cu scorul de 1-1 în fața echipei Sapporo. Înainte de această remiză, Vissel Kobe a avut rezultate mixte. A obținut o victorie impresionantă cu scorul de 0-3 în meciul împotriva echipei Avispa. Cu un joc solid și o eficiență în atac, au reușit să câștige confortabil. Cu toate acestea, în meciul precedent, Vissel Kobe a suferit o înfrângere cu scorul de 2-1 în fața echipei C Osaka. Această înfrângere poate fi considerată un pas înapoi, dar echipa încă se află într-o poziție favorabilă în clasament. Într-un alt meci, Vissel Kobe a obținut o remiză 1-1 cu Kashiwa. 

 

Echipe probabile

Albirex

Portar

Kojima

Fundași

Arai, Watanabe, Deng, Fujiwara

Mijlocaşi

Hoshi, Shimada, Komi, Danilo

Atacanţi

Mito, Suzuki

Vissel Kobe

Portar

Maekawa

Fundași

Hatsuse, Honda, Thuler, Sakai

Mijlocaşi

Saito, Yamaguchi, Yuruki, Patric

Atacanţi

Muto, Tsuboi

Statistica meciurilor directe Albirex vs Visel Kobe

În ultimele cinci meciuri directe dintre Vissel Kobe și Albirex, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Vissel Kobe a obținut trei victorii în aceste meciuri, cu scorurile de 2-0, 1-0 și 2-1 împotriva lui Albirex. Aceste rezultate indică faptul că Vissel Kobe a avut succes în confruntările directe cu Albirex și a reușit să marcheze goluri suficiente pentru a câștiga aceste meciuri. Albirex a obținut o singură victorie în aceste meciuri directe, cu scorul de 1-0 împotriva lui Vissel Kobe. Aceasta reprezintă o performanță notabilă pentru Albirex, având în vedere că Vissel Kobe se situează mai sus în clasament. Unul dintre meciurile directe dintre cele două echipe s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Albirex vs Vissel Kobe

In acest meci vom miza  pe victoria celor de la Viseel Kobe (2), iar cotele caselor de pariuri la acest pronostic sunt după cum urmează:  

Betano oferă cota de 2.00

Superbet oferă cota de 2.05

Mozzartbet oferă cota de 2.05

De asemenea, al doilea pont  pe care îl oferim este GG NU, iar cotele sunt urmatoarele: 

Betano ofera cota de 1.95

Superbet ofera cota de 2.00

 

Cele mai bune ponturi pentru Albirex vs Vissel Kobe

Echipa oaspete va intra în meci cu un avantaj competitiv sau cu o strategie mai bine pusă la punct, ceea ce le poate permite să exercite o dominare asupra jocului. De asemenea, echipa oaspete beneficiază de un nivel de încredere mai mare și are un stil de joc care le conferă o poziție de control asupra meciului. 

Pronostic- 2- 2.00 -Superbet

Potrivit previziunii, se anticipează că echipa oaspete va ieși victorioasă în acest meci. Cu toate acestea, este important să menționăm că în fotbal există întotdeauna un element de incertitudine și orice rezultat este posibil. 

Pronostic- GG NU- 1.95-Betano 

Potrivit anticipării, se preconizează că doar o echipă va reuși să marcheze în acest meci. Aceasta înseamnă că una dintre echipe va avea o performanță ofensivă superioară și va reuși să înscrie unul sau mai multe goluri, în timp ce cealaltă echipă nu va reuși să își treacă numele pe tabela de marcaj. 

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

2, Castiga Vissel Kobe

2.00

GG NU - Nu marcheaza ambele

1.95

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising