Ponturi Pariuri - AEK Larnaca vs Maccabi Tel Aviv, Conference League 09.08.2023

2023-07-09

Cota: 1.90

Analiză și informații pentru AEK Larnaca vs Maccabi Tel Aviv ponturi și pariuri fotbal UEFA Conference League 09.08.2023

Într-un moment palpitant din Conference League, privirile tuturor sunt îndreptate către o semifinală de senzație către calificare dintre AEK Larnaca și Maccabi Tel Aviv. Duelul va avea loc pe 9 August pe arena AEK Arena, de la ora 19:00, promițând o atmosferă incendiară pentru pasionații de fotbal. Această confruntare reprezintă o adevărată festivitate pentru iubitorii sportului și pentru cei care își pun speranțele în pariuri. Să explorăm forma celor două echipe, statisticile întâlnirilor directe și să descoperim cele mai atrăgătoare opțiuni de pariere.

 

PROFITĂ ACUM! Ai pana la 75 Lei +550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

AEK Larnaca : Forma echipei, știri și statistici

AEK Larnaca este o echipă renumită în fotbalul cipriot și a avut o prestație bună în acest sezon al Conference League, cu o primă reușită împotriva echipei Zhorino, cu scorul fe 1-1 și cu 3-2 în cele fouă tururi. Cu o serie de două victorii notabile consecutive, echipa se bazează pe jucători cheie care pot transforma rezultatul într-o victorie, precum Sotirou și Tamari, ambii contribuind cu goluri esențiale. AEK Larnaca își propune să profite de avantajul terenului propriu și să obțină o victorie care să le asigure un loc în etapa următoare.Maccabi Tel Aviv : Forma echipei, știri și statistici

Maccabi Tel Aviv, un nume important în fotbalul israelian, a avut și ea un parcurs notabil în Conference League și se pregătește pentru o calificare mai departe, aceasta fiind de partea ei. Echipa dispune de jucători talentați precum Blackman și Kandil, cu contribuții semnificative în ceea ce privește golurile marcate. Maccabi Tel Aviv va căuta să se impună în fața adversarului și să obțină calificarea în finală. Cu toate acestea, lipsa lui Bitton din lot poate reprezenta o provocare.

 

Echipe probabile

AEK Larnaca

Portar

Toño

Fundași

Stavrou, Raspas, Ioannou, Soteriou,Nadeau, Makris

Mijlocaşi

Koutsospyros, Sotiriou, Tamari

Atacanţi

Trickovski

Maccabi Tel Aviv

Portar

Daniel

Fundași

Dasa, Tibi, Yeini, Davidzada

Mijlocaşi

Glazer, Lavi, Peretz

Atacanţi

Rukavytsya, Blackman, Kandil

Statistica meciurilor directe AEK Larnaca vs Maccabi Tel Aviv

Cele două echipe nu s-au confruntat de-a lungul timpului, ceea ce oferă o notă de unicitate. Data fiind situația actuală a ambelor echipe, acest meci promite să fie o alegere tentantă pentru pariori, iar analizarea informațiilor despre cele două poate oferi o perspectivă mai clară asupra posibilelor scenarii.Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai pana la 75 Lei + 550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri AEK Larnaca vs Maccabi Tel Aviv

Casele de pariuri oferă o gamă variată de opțiuni de pariere pentru această semifinală, deși vor mai avea multe trepte de parcurs până în grupe:

 

Dacă crezi că meciul va fi unul mai defensiv opțiunea ” nu marchează ambele echipe” are o cotă atractivă de 1.80 la SuperBet și 1.94 la Unibet. 

 

Pe de altă parte, dacă te aștepți la o partidă ofensivă, opțiunea “Peste 2.5 goluri în meci” are o cotă de 2.15 tot la SuperBet, dar și 2.12 la Unibet.

 

Un pariu cu potențial de câștig mai ridicat ar putea fi opțiunea “Gol Marcat de Ambele Echipe”, oferită de Betano, la cota 1.94. Având în vedere că ambele echipe au jucători periculoși în atac, acest pariu poate fi atractiv pentru cei în căutare de profituri substanțiale.

 

Cele mai bune ponturi pentru AEK Larnaca vs Maccabi Tel Aviv

Pont pariu – victorie Maccabi Tel Aviv, cota 2.45 – Unibet

 

Cu un atac puternic și determinare, Maccabi Tel Aviv are șanse bune să învingă echipa AEK Larnaca, aceștia având o serie de patru victorii consecutive pe care o vor continua. Deși nici una dintre cele două nu este cu mult superioară, determinare și dorința oaspeților vor duce către o victorie care poate aduce un câștig destul de mare în rândul pariorilor. Cota de 2.45 oferită de Unibet pentru victoria Maccabi Tel Aviv poate fi o alegere inspirată pentru cei care doresc să câștige din parierea pe acest meci.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Victorie Maccabi Tel Aviv

2.45

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising