Ponturi Pariuri - Aalborg vs Viborg, Cupa Danemarca 02.03.2023

2023-03-02

Cota: 2.30

Analiză și informații pentru Aalborg vs Viborg ponturi și pariuri fotbal Cupa Danemarca 02.03.2023

Aalborg și Viborg se vor întâlni joi, 02.03.2023, într-un meci contând pentru sferturile de finala ale Cupei Danemarcei  – Danemarca. Meciul va avea loc de la ora 19:00 pe Aalborg Portland Park din Aalborg.   Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 2.30.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 200 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Aalborg : Forma echipei, știri și statistici

Aalborg   în  ultimul meci a pierdut cu  scorul de 0-1 în deplasarea   de la Copenhaga. În acel meci,  Aalborg a avut o posesie de 34% cu 8 situații de poartă din care 1 șut pe spațiul porții. Copenhaga a  avut 26 situații de poartă cu 7 șuturi pe spațiul porții. Golul a fost marcat de Claesson (62’). Aalborg a fost cotată cu a doua șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri. În ultimele 5 partide, Aalborg a câștigat 1 meci, a  terminat la egalitate 1 si a pierdut 3, marcând 8 goluri și având 9 goluri încasate. Antrenorul Erik Hamren nu are probleme de lot înaintea acestui meci.

 

Viborg : Forma echipei, știri și statistici

Viborg  în  ultimul meci a câștigat  cu  scorul de 3-0 în  deplasarea  de la Horsens. În acel meci,  Viborg a avut o posesie de 57% cu 10 situații de poartă din care 7 șuturi pe spațiul porții. Horsens a avut 6 situații de poartă cu 1  șut pe spațiul porții. Golurile au fost marcate de Achouri (4’ si 16’) si Jatta (18’). Viborg a fost cotată cu prima  șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri.  În ultimele 5 partide, Viborg a câștigat 4 meciuri si a pierdut 1,  marcând 12 goluri și având 8 goluri încasate.  Antrenorul Jacob Friis nu se poate baza pe Ndione care este accidentat.

 

Echipe probabile

Aalborg

Portar

Sander

Fundași

Kramer, Granli, Thelander, Molgaard

Mijlocaşi

Hojhold, Fossum, Prip, Andersen, Goncalves

Atacanţi

Helenius

Viborg

Portar

Lund Pedersen

Fundași

Gaaei, Burgy, Zaletel, Anyembe

Mijlocaşi

Leemans, Gronning, Bonde, Achouri, Said

Atacanţi

Jatta

Statistica meciurilor directe Aalborg vs Viborg

În ultimele 5 întâlniri directe, Viborg a câștigat 4 meciuri iar 1 s-a încheiat la egalitate, marcându-se un total de  20 goluri. În ultimul meci,  Viborg a câștigat cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Said (7’) si Achouri (78’) respectiv Goncalves  (90+12’).

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 200 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Aalborg vs Viborg

Unibet oferă  cota de 2.95  pentru Aalborg, cota de 3.45 pentru un egal între cele două echipe și 2.30 pentru  Viborg.

Superbet oferă cota de 2.90  pentru  Aalborg, 3.40 pentru un egal și cota de 2.30  pentru Viborg.

Betano oferă cota 2.92 de  pentru victoria echipei  Aalborg, 3.30  pentru o remiză dintre cele două și 2.32 pentru victoria echipei Viborg.

Get’s Bet oferă cota de 3.50    pentru victoria echipei Aalborg, 3.40 pentru egal și 1.99 pentru victoria echipei Viborg.

 

Cele mai bune ponturi pentru Aalborg vs Viborg

În acest meci avem un duel între două echipe diametral opuse atât din punct valoric cât și al evoluțiilor din acest sezon. Viborg, echipa care este pe o pantă ascendentă care are un joc consistent cu o medie de peste 3 marcate goluri pe meci. Aalborg cu evoluții oscilante în campionat va încerca să de rivalii lor, Cupa fiind singura lor șansă de a juca anul viitor în Europa. 

 

Pont pariu – Câștiga Viborg – cota  2.30 la Superbet.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștiga Viborg

2.30

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising