Ghidul pariorului – ce faci și ce să nu faci când pierzi la pariuri

Pariuri Ponturi-fotbal

Dacă joci la pariuri atunci ideea de a pierde trebuie să fie una cunoscută ție. În fond, orice parior trece și prin inevitabila pierdere. Este o dezamăgire ce ar putea să te îndemne să joci păgubos. Așadar, află în rândurile ce urmează cât de important este să îți ții în frâu stările și…banii! 

Conceptul de a pierde ar trebui să îți fie familiar

Învață să îți gestionezi pierderile. În fond, din greșeli învățăm. Așadar, caută mai degrabă motivele pentru care ai pierdut – știai că puțini sunt cei care fac asta? Analizează-ți greșelile și învață din ele. Fără să îți fie milă, fără să dai vina pe ghinion, arbitru etc.

Desigur, ceva mai greu de digerat este și cazul în care ai mai multe pierderi la rând. Este cazul destul de comun când te impacientezi și iei decizii care mai mult rău îți fac. Îți este familiar conceptul de joc la recuperare?

Pariuri de care să te ferești

Până acum am discutat despre pariurile pe care să le faci și de ce și am analizat situația din varii puncte de vedere, iată că acum a venit și timpul să îți prezentăm topul pariurilor de care sa te feresti:

  • Pariul de nervi

Ești nervos că ai pierdut sume mari de bani sau nici nu mai contează cât. Nu poți accepta asta, așadar simți nevoia să dai lovitura și anume să joci în așa fel încât să recuperezi ceva. Mărești  miza, iar primul eveniment sportiv pe care îl găsești decizi să pariezi pe el. Din toate aceste motive evidente nu îți recomandăm să faci asta.

  • Pariul când ești supărat

Ești nemulțumit că ai pierdut și ai tendința de a căuta vinovați. Unii renunță pentru o vreme la pariuri tocmai pentru că sunt prea supărați. În fond, cineva trebuie să fie de vină și desigur că sistemul este cel vinovat!

  • Pariul ghinionist

Nu se diferențiază cu mult de celelalte, iar la bază sunt aceleași motive. Problema este că nu va persevera vreodată, dat fiind că nu își analizează greșelile. Va spune mereu că a fost ghinion.

Din toate acestea este posibil să te regăsești în cel puțin un scenariu. Mai greu va fi însă să fii un parior realist. Adică cel care nu se supără când pierde, cel care mai degrabă caută motivele reale care să explice situația.

Iată și ce poți face dacă ai pierdut

Ai crezut că ai găsit unul dintre cele mai bune ponturi. Ai crezut în câștig, asta te-a motivat. Totuși nu a fost așa. Ce poți să faci mai  întâi de toate este să înveți că și aceste situații pot fi educative. Mai întâi de toate evita să joci la recuperare. Este motivul principal pentru care mulți își pierd întreaga bancă.

Știm, este primul tău instinct cel de a încerca să recuperezi ceva și să compensezi timpul și banii pierduți. Totuși, nu este o idee inspirată.

Poți lua o pauză, cel puțin până când îți temperezi stările. În final vă spunem că nu există o regulă de aur. Cum nu există nici un așa-zis secret al câștigului. Este important însă să gestionați cu maturitate și să nu disperați. Tocmai de aceea nu trebuie să jucați o sumă de bani pe care nu vă permiteți  să o pierdeți.

Share:

Comentarii

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

pont la pariuri pentru fotbal

Cum analizezi un pont la pariuri

În spatele unui parior care câștigă la pariuri stau uneori ani de experiență sau cel puțin timp de testare. Este evident că munca de research

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising