GG la pariuri – ce trebuie să știi

oferte de la casele de pariuri

Bun venit în lumea pariorilor. Ești încă novice, dar asta nu înseamnă că îți lipsește entuziasmul și plăcerea de a paria. Sunt multe cu care trebuie să te obișnuiești. Din lista de abrevieri vei găsi și 1, X, 2, TG, GG? Ce înseamnă această din urmă prescurtare?

În rândurile ce urmează detaliem despre asta.

GG la pariuri

Când vorbim despre această opțiune ne referim la gol-gol. Adică mizezi că ambele echipe marchează un gol pe durata meciului. Cazul în care vei pierde se referă la meciul încheiat când nici una din cele două echipe nu a marcat un gol, deci avem scor 0-0 sau dacă una din echipe câștigă la zero: adică 1:0, 2:0, 0:1, 3:0 etc.

Un astfel de pariu poate fi făcut doar în timpul meciului și mai ales în timpul regulamentar de plasare a pariurilor. Nu sunt luate în calcul spre exemplu prelungirile de meci, chiar dacă în acest interval de timp sunt înscrise goluri.

Există și GG combo

Acum că am lămurit definiția de bază, este mai ușor de intuit despre ce vorbim aici. De la opțiunea gol-gol casele de pariuri au adus și variații. Scopul lor a fost, desigur, să crească cota unui pronostic. La indicatorul gol-gol se adaugă și alte valori care vor schimba pronosticul meciului. Despre acestea vom vorbi ca fiind încadrate la categoria GG combo.

Ce întâlnim destul de des se refere la GG3+. Adică ambele echipe marchează, iar pentru că un pariu să fie câștigător este necesară înscrierea a 3 goluri pe perioada meciului.

Vei mai găsi și termeni precum GG&O2+, ceea ce înseamnă că ambele echipe marchează, dar oaspeții trebuie să aibă cel puțin două goluri. Sau poate fi G2+&O2+, când ambele echipe au câte două goluri, GG prima sau a doua repriză.

Recomandări

Dacă pariezi GG ai toate șansele să ai avantaje de care să profiți. Poți paria live, aceasta fiind și condiția în sine pentru această opțiune. O poți combina și cu alte pariuri live. Vei descoperi că cota GG la pre-meci este mai mică decât cea din timpul partidei.

Poți de asemenea să aplici strategia numită Martingale. Caută în ofertele de la casele de pariuri cotele de minim 2 pe pariu de tip GG. La pariurile pe meciuri din ligă preferă să alegi un campionat din Europa. Studiază meciurile și vezi ce echipe se vor înscrie sau primesc mai multe goluri. Informațiile pe care ți le aduni vor fi baza ta pentru a opta mai apoi pe GG3+.

De ce scad cotele

Să explicăm și acest fenomen. Acest lucru se întâmplă uneori de la o zi la alta sau chiar înainte de a începe un meci. Aceste fluctuații au la bază un principiu simplu. Este vorba de volumul de pariuri, îndreptate spre o singură selecție.

Notă de final

Experiența de pariere poate fi îmbunătățită, iar acum că știi și despre GG ai mai mult avânt ca oricând. Fie că alegi GG simplu sau cel combo – iar aici opțiunile îți sunt variate, de la GG3+, GG4+ la GG&O2+ etc. – documentează-te foarte bine. De altfel, așa cum se întâmplă și la alte tipuri de pariuri și în acest domeniu trebuie să îți aduni informații despre echipe și nu numai, înainte de a lua o decizie.

O abordare sănătoasă presupune să îți protejezi investiția și astfel să beneficiezi real de pe urma pariurilor pe care le vei pune. Sunt n factori care influențează și aduc schimbări în rezultate. Ai statistici pe care să contezi, iar în platforma noastră practic ești ghidat pentru a face alegeri inspirate.

Share:

Comentarii

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising