Conturi la mai multe case de pariuri online? Iată de ce e bine să ai mai multe

casa de pariuri

Dilema ta este dacă să ai un singur cont la o casă de pariuri sau mai multe conturi la mai multe case de pariuri? Și tu, dar și mulți alți pariori aveți aceeași întrebare. Poate în primă fază primul gând este că pare mai simplu să depui bani la un  singur operator și să ai grijă de bugetul tău într-un singur loc. Cu toate acestea, ai putea fi mai avantajat de mai multe conturi, la mai multe case de pariuri online. Iată despre ce este vorba!

Mai multe conturi, mai multe șanse de câștig?

Cu o astfel de strategie poți plasa pariuri la cote bune. Cotele diferă de la o casă de pariuri la altă. Cu toții știm că orice operator are și părți bune și părți mai puțin bune de care pariorii se plâng sau nu. Ideea este să poți profita din plin de pe urma avantajelor fiecărei case de pariuri.

Diferențele pot fi mici, să spunem între 1.90 și 1.95. Însă pe termen lung chiar și această mică diferență se va resimți destul  de mult. Asta mai ales în cazul celor care plasează pariuri la intervale scurte de timp și mai ales preferă pariuri live, aleg mizele mari sau pariuri combinate.

Să nu uităm și de bonusuri, promoții sau concursuri ale caselor de pariuri online. De la o casă de pariuri la altă sunt și aici diferențe. Unele dintre acestea oferă bonus pentru prima depunere, altele oferă pariuri multiple sau au premii atractive. Pariorii pot beneficia de asemenea de câștiguri diverse. Orice parior, fie el începător sau middle level, se va bucura să primească ceva gratuit.

Alte avantaje

Cu siguranță a remarcat toată lumea că din punct de vedere a ofertei sportive, casele de pariuri au variante diverse. Acestea includ sporturi diverse, meciuri pe măsură și opțiuni de pariere de asemenea. Toate sunt diferite, deci pariorii au oferte bogate și își pot diversifica destul de mult jocul.

Totuși, cât de mult e prea mult? Cu alte cuvinte, la câte agenții de profil să ne deschidem un cont? Pentru că devine și obositor să fie prea multe, un parior să se logheze în conturi diferite și să își administreze banca de la platformă la platformă. Desigur că răspunsul este nu la toate.

Pariorii își fac adesea o selecție a celor mai bune case de pariuri. Trei dintre acestea ar trebui să fie suficiente pentru a putea beneficia de avantaje multiple, fără să fie  un chin a jongla de la un cont la altul. Iar acum să vedem și ce criterii de selecție pot face pariorii atunci când își aleg casa de pariuri online:

  • Interfața site-ului agenției de pariuri sportive, da contează! Mai simplu spus, contează să fie ceva ușor de folosit.
  • Să fie licențiată și serioasă. Riscurile sunt destul de mari, nu își permit marile case de pariuri să riște închiderea, dar merită de verificat dacă sunt case de pariuri licențiate.
  • Depunerea și retragerea, două dintre cele mai importante aspecte. Aceste aspecte influențează modul în care pariorii se pot bucura de jocul în sine. Unele case de pariuri au un sistem destul de greu de verificare și reverificare până la retragere spre exemplu, ceea ce pe unii îi descurajează să facă asta prea des. În plus, pentru depunere ar trebui să fie variante multiple, încât să ofere jucătorilor opțiuni, nu să îi limiteze.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm în pagina noastră, implicit în secțiunea dedicată caselor de pariuri să vă alegeți casa de pariuri unde vă convine să vă jucați banii.

Share:

Comentarii

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising