Fotbal, UEFA Champions League

UEFA Champions League - UEFA Europa League

UEFA Champions League și UEFA Europa League reprezintă cele mai puternice competiții internaționale între cluburi din Europa și chiar din lume. Aici avem mereu parte de meciuri foarte bune jucate de echipe pe măsură. Pregătim de fiecare data ponturi și analize foarte dataliate pentru meciurile din aceaste competiții, pariați responsabil cu ajutorul nostru.

1 / 212

Bonusuri case de pariuri

UEFA Champions League sau Liga Campionilor UEFA ori Cupa Campionilor Europeni așa cum a fost numită până în ’92 o vei găsi și sub prescurtarea UCL. Este competiția de fotbal organizată de UEFA, mai importantă ca Liga Europa. Titlul de campioană a competiției vine cu mult doritul trofeu, la rândul său unul dintre cele mai prestigioase de altfel.

La această competiție de-a lungul anilor am asistat nu mai puțin de 14 ori la câștigul Real Madrid – un record a fost și câștigarea titlului de campioană UEFA Champions League de 3 ori consecutiv. În general cluburile spaniole au multe trofee acumulate, urmate de cele din Italia sau Anglia.


Pariază pe unii dintre cei mai buni din UEFA Champions League


Fiind una din marile competiții de fotbal din lume, meciurile disputate în UEFA Champions League sunt populare, urmărite și sumele pariate pe acestea sunt foarte mari. Așadar și șansele de câștig sunt la fel de mari. Cu un interes crescut al publicului pentru acest tip de competiție și cu un grad mare de predictibilitate, surprizele sunt mai rare. Poate doar în faza eliminatorie.

Este evident că echipele vor da tot ce au mai bun. Așadar dacă mai aveai nevoie de motive pentru care să pariezi pe meciurile din UEFA Champions League iată argumentul suprem! Ai ajuns în locul potrivit din care să găsești ponturi bune și să pariezi responsabil.

Pentru ediția 2022 UEFA Champions League sunt destul de multe șanse ca Manchester City să aibă trofeul. Clasamentul posibilităților cuprinde de asemenea și PSG, Bayern München și Liverpool.