Competitia: Liga Profesional Argentina

Barracas Central vs Arsenal de Sarandi, Argentina Liga Profesional 05.09.2023

Barracas Central și Arsenal de Sarandi se vor întâlni marți, 5 septembrie, într-o partidă care va conta pentru etapa a III-a în Cupa Ligii Profesioniste din Argentina. Întâlnirea se va disputa de la ora 00:00 (ora României) pe stadionul ”Claudio Fabian Tapia” din Barracas (Buenos Aires). Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Huracan – Velez Sarsfield, Liga Profesional, Argentina 30.07.2023

Atletico Huracan și Velez Sarsfield se întâlnesc duminică 30.07.2023 în etapa a 27-a din Liga Profesional, eșalonul de elită al fotbalului din Argentina. Meciul va avea loc de la ora 23:30 pe Estadio Tomás Adolfo Duco din Buenos Aires. Pasionații de pariuri în fotbal pot afla mai jos detalii, informații și ponturi care le pot ușura alegerea pronosticului.

Lanus – Barracas Central, Liga Profesional, Argentina 30.07.2023

În runda 27 a campionatului din Argentina, Liga Profesional, pe data de 30 iulie, duminică, de la ora 21:00, Lanus va întâlni pe Barracas Central pe stadionul Ciudad de Lanús – Néstor Díaz Pérez (Lanús). Această partidă promite să fie una interesantă între cele două echipe.În prezent, Lanus ocupă locul 6 în clasament, având un total de 42 de puncte acumulate în campionat. Echipa a avut o prestație solidă până acum și se află într-o poziție confortabilă în lupta pentru primele locuri. Pe de altă parte, Barracas Central se situează puțin mai jos, pe locul 12 în clasament, cu 35 de puncte. Chiar dacă poziția lor în clasament nu este la fel de înaltă ca a lui Lanus, echipa are oportunitatea de a urca în clasament dacă reușește să obțină rezultate pozitive în următoarele meciuri.

Central Cordoba vs Atletico Tucuman, Liga Profesionala Argentina, 29.07.2023

Meciul etapei cu numărul 27 din Liga Profesional, dintre Central Córdoba și Atlético Tucumán se anunță a fi o confruntare intensă între cele două echipe argentiniene. Partida va avea loc pe Estadio Unico Madre de Ciudades, sâmbătă, 29 iulie, cu începere de la ora 20:30. Mai jos, voi oferi o analiză detaliată a ambelor echipe și voi oferi ponturile mele pentru acest meci.

River Plate vs Racing Club, Liga Profesionala Argentina, 29.07.2023

În meciul de foc dintre River Plate și Racing Club, din cadrul etapei cu numărul 27 a Ligii Profesionale, cele două echipe argentiniene se vor întâlni pentru a-și demonstra superioritatea în fața suporterilor lor pasionați. Partida va avea loc pe stadionul Monumental, sâmbătă, 29 iulie, cu începere de la ora 03:30. Mai jos, voi argumenta mai pe larg meciul și voi oferi ponturile pe care le-am gândit.

Racing Club vs Central Cordoba, Liga Profesionala Argentina, 25.07.2023

Racing Club și Central Cordoba se vor întâlni marti, 25.07.2023, într-un meci contând pentru runda 26 din Liga Profesional – Argentina. Meciul va avea loc de la ora 01:30 pe Estadio Juan Domingo Peron din Avellaneda. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.60.

Vasco da Gama vs Atletico PR, Liga Profesionala Argentina, 24.07.2023

Într-un meci extrem de așteptat din etapa a 16 a a campionatului Braziliei, Vasco da Gama se va confrunta cu Athletico Paranense într-o partidă care promite să fie plină de adrenalină și emoție. Meciul va avea loc pe Estádio Vasco da Gama, într-o atmosferă fierbinte, duminică, 24 iulie, cu începere de la ora 00:30. Iată o analiză detaliată a ambelor echipe și a informațiilor importante despre acest meci urmate și de ponturile alese.

Tucuman vs Independiente, Liga Profesionala Argentina, 23.07.2023

În data de 23 iulie, duminică, în runda a 26-a din Liga Profesional din Argentina, Atlético Tucumán se va întâlni cu echipa Independiente pe stadionul Monumental Jose Fierro, de la ora 22:30. Ambele echipe se află sub mijlocul clasamentului, cu Atlético Tucumán ocupând locul 16, iar Independiente pe locul 20. Diferența de puncte dintre cele două echipe este de doar 4 puncte, ceea ce face acest meci să fie foarte important pentru poziționarea lor în clasament.