Competitia: Germania Bundesliga

Monchengladbach vs Leipzig, Bundesliga Germania 23.09.2023

Etapa a cincea din Bundesliga ne aduce în atenție un meci deosebit de interesant între Monchengladbach și RB Leipzig. Ambele echipe sunt în căutarea punctelor pentru a-și îmbunătăți clasamentele și pentru a-și atinge obiectivele sezonului. Partida va avea loc pe Borussia-Park, sâmbătă, 23 septembrie, cu începere de la ora 16:30. Iată o analiză detaliată a celor două echipe și a ponturilor pentru acest meci.

Leipzig vs Augsburg, Bundesliga Germania 16.09.2023

RB Leipzig și FC Augsburg se vor întâlni sâmbătă, 16 septembrie, într-o partidă care va conta pentru etapa a IV-a în Bundesliga. Întâlnirea se va disputa de la ora 16:30, pe stadionul ”Red Bull Arena” din Leipzig. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Bayern vs Leverkusen, Bundesliga Germania 15.09.2023

În runda a 4-a din Bundesliga, echipa Bayern Munich va întâlni pe Leverkusen pe teren propriu, pe Allianz Arena (Munich), pe data de 15 septembrie, de la ora 21:30. La Bayern Munchen, se pare că următorii jucători nu vor putea juca din cauza accidentărilor:
Guerreiro R. (Accidentare la gambă)
Marusic G. (Accidentare la genunchi)
Musiala J. (Accidentare la coapsă)
Neuer M. (Picior rupt)
De asemenea, la Leverkusen este indisponibil Hincapie P. (Gleznă ruptă) și Schick P.(Convalescență).

Frankfurt vs Koln, Bundesliga Germania 03.09.2023

Eintracht Frankfurt și Koln se vor întâlni duminică, 03.09.2023, într-un meci contând pentru runda 3 din Bundesliga – Germania. Meciul va avea loc de la ora 16:30 pe Deutsche Bank Park din Frankfurt. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.55.

Stuttgart vs Freiburg, Bundesliga Germania 02.09.2023

Într-o zi mult așteptată de iubitorii de fotbal, două forțe ale fotbalului german, Stuttgart și Freiburg, se vor confrunta într-un meci intens din etapa a 3-a din Bundesliga, pe data de 2 Septembrie. Stadionul Mercedes Benz Arena va găzdui acest meci, care va începe la ora 16:30. Haideți să aruncăm o privire asupra stării de formă a echipelor, să descoperim câteva statistici intrigante și să oferim câteva ponturi și sugestii de pariuri pentru toți iubitorii de fotbal.

Mainz vs Frankfurt, 27.08.2023

Într-o zi înflăcărată de pasiune pentru pariori, privirile fanilor se vor îndrepta către o confruntare de zile mari în fotbalul german, între Mainz și Frankfurt, care se vor duela în runda a 2-a din Bundesliga. Pe 27 august, într-un cadru obișnuit oferit de Mewa Arena, se va desfășura acest duel care începe la ora 16:30. Cele două echipe sunt însetate de victorie și își doresc să adune cele trei puncte prețioase. Hai să aruncăm o privire asupra formei echipelor, să dezvăluim câteva statistici fascinante și să oferim câteva ponturi și sugestii de pariere care să atragă și să inspire iubitorii de fotbal.

Monchengladbach vs Leverkusen, 26.08.2023

Pe o zi încărcată de emoție fotbalistică, doi titani ai fotbalului german, Borussia Mönchengladbach și Bayer Leverkusen, vor intra în arenă pentru o confruntare incendiară din a 2-a etapă din Bundesliga.. Data de 26 august marchează momentul în care stadionul Borussia-Park se va umple de pasiune și suspans, iar fluierul de start va răsuna la ora 19:30. Haideți să analizăm starea de formă a echipelor, să descoperim statistici interesante și să oferim ponturi și sugestii de pariuri pentru a completa experiența pasionaților de fotbal.
a în Premier League. Întâlnirea se va disputa de la ora 17:00, pe stadionul ”Emirates Stadium” din Londra.

Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri
importante.

Hamburger SV vs Stuttgart, Bundesliga Retrogradare 05.06.2023

Hamburger SV vs Stuttgart vor juca meciul retur din barajul pentru promovarea în Bundesliga luni, pe data de 5 iunie, pe stadionul Volksparkstadion, cu începere de la ora 21:45. În rândurile de mai jos voi detalia mai pe larg partida iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit urmate de cotele alese.

Stuttgart vs Hamburger SV, Bundesliga Retrogradare Germania 01.06.2023

Retrogradarea nu este un termen plăcut pentru fanii fotbalului, însă din păcate în acest sezon în finala de retrogradare se întâlnesc Stuttgart și Hamburger SV. Meciul va avea loc pe data de 1 Iunie, și va fi disputat pe Mercedes-Benz Arena, de la ora 21:45. Mai jos vom analiza forma celor două echipe, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.

Dortmund vs Mainz, Bundesliga Germania 27.05.2023

Dortmund și Mainz se vor întâlni sâmbăta, 27.05.2023, într-un meci contând pentru runda 34 din Bundesliga – Germania. Meciul va avea loc de la ora 16:30 pe Signal Iduna Park din Dortmund. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.50.