Competitia: Cupa DFB Germania

Dortmund vs Hoffenheim, Cupa DFB Germania 01.11.2023

Într-un meci incendiar programat să electrizeze tribunele, Borussia Dortmund și Hoffenheim se vor confrunta în runda 1/16 de finală a DFB Pokal. Cu o singură șansă de a avansa în optimile de finală, această partidă promite momente de pasiune și intensitate, deoarece cele două echipe își dispută dreptul de a avansa în competiție. Meciul are loc miercuri, 1 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Signal Iduna Park. Mai jos veți găsi o analiză mai amănunțită a partidei, urmată de ponturile pe care le-am ales.

Hertha vs Mainz, Cupa DFB Germania 01.11.2023

Hertha și Mainz se vor întâlni miercuri, 01.11.2023 într-un meci contând pentru 1/16 DFB Pokal – Germania. Meciul va avea loc de la ora 21:45 pe Olympiastadion din Berlin. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.70.

Wolfsburg vs Leipzig, Cupa DFB Germania 31.10.2023

Wolfsburg întâlnește pe Leipzig în 1/16 DFB Pokal de la ora 19:00, pe 31 octombrie, iar meciul se va disputa pe Volkswagen Arena (Wolfsburg). Wolfsburg s-a calificat mai departe după ce a trecut de Makkabi Berlin cu scorul de 6-0, iar Leipzig s-a calificat, la limită, după ce i-a învins pe cei de la Wehen cu scorul de 3-2.

Leipzig vs Frankfurt, Cupa DFB Germania 03.06.2023

Leipzig și Frankfurt se vor întâlni sâmbăta, 03.06.2023, într-un meci contând pentru finala Cupei DFB – Germania. Meciul va avea loc de la ora 21:00 pe Olympiastadion din Berlin. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.74.

Freiburg vs Leipzig, Cupa DFB Germania 02.05.2023

Meciul dintre Freiburg și RB Leipzig din semifinalele Cupei Germaniei va avea loc marți, 2 mai, pe Europa-Park Stadion din Freiburg, de la ora 21:45. Ambele echipe au avut sezoane bune în Bundesliga și sunt motivate să avanseze în competiția de cupă, așa că vom vedea un meci interesant și intens. Mai jos voi argumenta ponturile, urmate de cotele pe care le-am ales pentru acest meci.

Leipzig vs Dortmund, Cupa DFB Germania 05.04.2023

Meciul din sferturile de finală a Cupei Germaniei, RB Leipzig vs Borussia Dortmund, va avea loc miercuri, 5 aprilie, la ora 21:45, pe stadionul “Red Bull Arena” din Leipzig. Această partidă este una foarte importantă pentru ambele echipe, miza calificării fiind pe masă. Urmează să vă prezint o analiză înainte de meci, pentru a descoperi împreună cele mai bune cote și pariuri, concluzia fiind oferită sub forma a două pronosticuri de încredere.

Bayern vs Freiburg, Cupa DFB Germania 04.04.2023

Bayern München și SC Freiburg se vor întâlni marți, 4 aprilie, într-o partidă care va conta pentru sferturi de finală în DFB Pokal (Cupa Germaniei). Întâlnirea se va disputa de la ora 21:45, pe stadionul ”Allianz Arena” din München. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Frankfurt vs Union Berlin, Cupa DFB Germania 04.04.2023

Meciul din sferturile de finală ale Cupei Germaniei dintre Eintracht Frankfurt și Union Berlin se va desfășura marți, 4 aprilie, la ora 19:00, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt. Cele două echipe se află într-o formă bună și sunt în căutarea victoriei, pentru a ajunge în semifinale. Urmează să vă prezint o analiză înainte de meci, pentru a descoperi împreună cele mai bune cote și pariuri, concluzia fiind oferită sub forma a două pronosticuri cu șanse reale de reușită.

Nurnberg vs Dusseldorf, DFB Pokal – Germania 08.02.2023

Nurnberg vs Fortuna Dusseldorf întâlnesc miercuri 08.02.2023 în optimile de finală ale DFB Pokal (Cupa Germaniei). Meciul va avea loc de la ora 19:00 pe Max Morlock Stadion din Nuremberg). Pasionații de pariuri în fotbal pot afla mai jos detalii, informații și ponturi care le pot ușura alegerea pronosticului.