Competitia: CONMEBOL Copa Sudamericana

San Lorenzo vs Sao Paulo, CONMEBOL Copa Sudamericana 04.08.2023

Într-un meci așteptat cu sufletul la gură în cadrul prestigioasei competiții de cluburi din America de Sud, Copa Sudamericana, echipa San Lorenzo se va confrunta cu Sao Paolo, două nume sonore în fotbalul sud-american. Partida va avea loc pe legendarul stadion “Estadio Pedro Bidegain” din Buenos Aires, Argentina, pe data de 4 august 2023, începând cu ora 01:00. Atât San Lorenzo, cât și Sao Paolo au o istorie bogată în campionatul inter-cluburi sud-american și vor dori cu ardoare să obțină un rezultat pozitiv în aceasta dubla mansa a optimilor de finala. Să analizăm în detaliu situația celor două echipe pentru a oferi cele mai bune ponturi și cote.

Tigre vs Libertad, CONMEBOL Copa Sudamericana 21.07.2023

Tigre se va confrunta cu echipa Libertad în etapa de 1/16 din Copa Sudamericana pe data de 21 iulie, de la ora 03:00, pe Estadio José Dellagiovanna din Buenos Aires. În primul meci dintre cele două echipe, Libertad a obținut o victorie, învingând pe Tigre cu scorul de 2-1. Astfel, Tigre va avea oportunitatea de a-și revanșa în meciul de retur și de a-și demonstra potențialul în competiția Copa Sudamericana. Cu toate acestea, va trebui să depună un efort considerabil pentru a obține o victorie și pentru a avansa în fazele ulterioare ale competiției. Meciul se anunță a fi unul palpitant, cu ambele echipe luptând pentru calificarea în runda următoare.

America MG vs Colo-Colo, CONMEBOL Copa Sudamericana 19.07.2023

América-MG și Deportivo Colo-Colo se vor întâlni miercuri, 19 iulie, într-o partidă din Copa Sudamericana, în 1/16 finală, manșa a II-a. Întâlnirea se va disputa de la ora 01:00 (ora României), pe stadionul ”Estádio Raimundo Sampaio” din Belo Horizonte. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Nublense vs Audax Italiano CONMEBOL Cupa Sudamericana 14.07.2023

În șaisprezecimile de finală ale Copa Sudamericana avem parte de un meci care ridică șansele de câștig ale iubitorilor de pariuri, între Nublense și Audax Italiano. Acest meci va avea loc pe data de 14 iulie, la Estadio Municipal Nelson Oyarzún, de la ora 01:00. Ambele echipe vor încerca să obțină o victorie importantă în această etapă a competiției, rundă care este decisivă în trecerea mai departe. Mai jos voi analiza forma echipelor, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.

Independiente Medellin vs San Lorenzo, CONMEBOL Cupa Sudamericana 13.07.2023

Independiente Medellín și CA San Lorenzo se vor întâlni joi, 13 iulie, într-o partidă din Copa Sudamericana, în 1/16 finală, manșa a I-a. Întâlnirea se va disputa de la ora 03:00 (ora României), pe stadionul ”Estadio Atanasio Girardot” din Medellín. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Colo- Colo vs America MG, CONMEBOL Cupa Sudamericana 12.07.2023

În cadrul Copa Sudamericana – Play-off – 1/16-Finale, echipa Colo Colo din Chile va întâlni echipa America MG din Brazilia pe data de 12 iulie, la ora 01:00. Meciul se va disputa pe Estadio Monumental David Arellano din Santiago de Chile. Colo Colo s-a calificat în Copa Sudamericana după ce a încheiat pe locul 3 în grupa F din Copa Libertadores, acumulând 6 puncte în cele 6 meciuri disputate. America MG s-a calificat în faza eliminatorie a Copa Sudamericana de pe locul 2 în stagiul grupelor. Echipa braziliană a strâns 10 puncte în cele 6 meciuri jucate și va fi determinată să continue parcursul lor pozitiv în competiție.