Anglia Premier League, Fotbal

Anglia - Premier League

Majoritate iubitorilor de fotbal afirmă că Anglia are cea mai puternică ligă de fotbal. În Premier League evoluează echipe precum Chelsea, Liverpool, Manchester United sau Manchester City dar și alte echipe de top. Pe site-ul nostru găsești predicții, analize și ponturi pentru meciurile disputate în Premier League. 

Bonusuri case de pariuri

Premier League are statut de lider în ceea ce privește topul campionatelor de fotbal din lume. Avem aici un număr foarte mare de echipe care an de an duc această bătălie a câștigului titlului de campioană. Fanii Premier League pot urmări elita fotbalului mondial, nu doar echipele favorite care performează aici, ci și superstaruri din fotbal, precum și managerii de top, de rang internațional.

Pentru cei care nu știu, anul acesta s-au împlinit 30 de ani de la înființarea fenomenului Premier League. Veniturile pe care Anglia – Premier League le-au atins sunt de 20 de miliarde de lire. Manchester United, fanii știu, a fost și prima campioană din Anglia – Premier League. Urmează un alt titlu de campioană, Chelsea, cu 5 titluri la activ.


Evoluția fondatorilor Premier League


Sunt 22 de echipe ce au pus bazele a ceea ce astăzi numim colosalul campionat Premier League. Dintre acestea doar 11 mai joacă aici.

Totodată Premier League este una dintre cele mai urmărite evenimente sportive. Canalele TV au și ele competitivitate pentru a difuza meciurile. Din mai și până în august toată lumea va urmări echipele din Anglia la Premier League. Din clasamentul echipelor jucătoare nu lipsesc Manchester City, Liverpool și Chelsea mai ales, urmate de Manchester United, Arsenal și multe altele.

Află de aici mai multe despre transferuri și cote, despre predicții și analize care să te ajute să îți definești în mod complex strategia și plăcerea jocului. Meciurile disputate de echipe din Anglia la Premier League vor fi urmarite cu interes, iar pariurile vor exploda pur și simplu. Informeaza-te, află mai multe despre echipe și creează-ți astfel un atu.