Competitia: Fotbal

Estrela vs Braga, Primeira Liga Portugal 28.09.2023

Estrela și Braga se vor întâlni joi, 28.09.2023 într-un meci contând pentru runda 7 din Liga Portugal – Portugalia. Meciul va avea loc de la ora 22:15 pe Estadio Jose Gomez din Amadora. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.83.

Club Brugge vs Genk, Belgia Jupiler Pro League 28.09.2023

Club Brugge și KRC Genk se vor întâlni joi, 28 septembrie, într-o partidă care va conta pentru etapa a V-a (restanță) în Jupiler Pro League (Belgia). Întâlnirea se va disputa de la ora 21:45, pe stadionul ”Jan Breydel Stadion” din Brugges. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Sao Paulo vs Coritiba, Seria A Brazilia 28.09.2023

Etapa a 22-a din campionatul Braziliei aduce în fața suporterilor un meci plin de anticipații între Sao Paulo și Coritiba. Cele două echipe se vor confrunta pe terenul stadionului Morumbi din Sao Paolo, joi, 28 septembrie, cu începere la ora 01:00. Acest duel se anunță incitant, iar în continuare vom analiza în detaliu cele două echipe și vom explora opțiunile de pariere pentru această partidă din campionatul Braziliei urmate de cotele alese.

Valencia vs Real Sociedad, Spania La Liga 27.09.2023

Într-o zi mult așteptată de iubitorii de fotbal, două forțe ale fotbalului spaniol, Valencia și Real Sociedad, se vor confrunta într-un meci de zile mari din runda a 7-a din La Liga, pe data de 27 Septembrie. Estadio de Mestalla va găzdui acest meci, care va începe la ora 22:30. Haideți să aruncăm o privire asupra stării de formă a echipelor, să descoperim câteva statistici intrigante și să oferim câteva ponturi și sugestii de pariuri pentru toți iubitorii de fotbal.

Parma vs Bari, Serie B Italia 27.09.2023

Parma și Bari se vor întâlni miercuri, 27.09.2023 într-un meci contând pentru runda 7 din Serie B – Italia. Meciul va avea loc de la ora 21:30 pe Stadio Ennio Tardini din Parma. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.57.

Villareal vs Girona, Spania La Liga 27.09.2023

Villarreal CF și FC Girona se vor întâlni miercuri, 27 septembrie, într-o partidă care va conta pentru etapa a VII-a în LaLiga. Întâlnirea se va disputa de la ora 20:00, pe stadionul ”Estadio de la Ceramica” din Villarreal. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Corinthians vs Fortaleza, CONMEBOL Copa Sudamericana 27.09.2023

Într-o zi mult așteptată de iubitorii de fotbal, două forțe ale celui mai magic campionat, Brazilia, Corinthians și Fortaleza, se vor confrunta într-un meci intens din semifinalele din Copa Sudamericana, pe data de 27 Septembrie. Stadionul Neo Quimica va găzdui acest meci, care va începe la ora 03:30. Haideți să aruncăm o privire asupra stării de formă a echipelor, să descoperim câteva statistici intrigante și să oferim câteva ponturi și sugestii de pariuri pentru toți iubitorii de fotbal.