Competitia: Anglia Championship

Leeds vs Bristol, Championship Anglia 07.10.2023

În Anglia se apropie un meci de neratat între Leeds și Bristol din runda a 11-a a Championship. Partida va avea loc pe 7 octombrie, pe stadionul Elland Road, cu începere la ora 17:00 și se anunță ca o confruntare pasionantă, atât pentru iubitorii de fotbal, cât și pentru cei pasionați de pariuri. Hai să analizăm forma echipelor, istoricul lor și să oferim sfaturi de pariuri pentru acest duel fotbalistic.

Birmingham vs West Brom, Championship Anglia 06.10.2023

În Championship vom lua parte la o confruntare de neratat între Birmingham și West Brom, din runda a 11-a. Partida se va desfășura pe St. Andrew Stadium, pe 6 octombrie, cu fluierul de start la ora 22:00 și promite o confruntare pasionantă atât pentru iubitorii de fotbal, cât și pentru cei pasionați de pariuri. Ne pregătim să explorăm forma echipelor, istoricul lor și să oferim sfaturi de pariuri pentru această întâlnire.

Blackburn vs Leicester, Championship Anglia 01.10.2023

Blackburn Rovers și Leicester City se vor întâlni duminică, 2 octombrie, într-o partidă care va conta pentru etapa a IX-a, în eșalonul secund al fotbalului englez. Întâlnirea se va disputa de la ora 14:00, pe stadionul ”Ewood Park” din Blackburn. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Hull City vs Plymouth Argyle, Championship Anglia 30.09.2023

Hull City AFC și Plymouth Argyle se vor întâlni sâmbătă, 30 septembrie, într-o partidă care va conta pentru etapa a IX-a, în eșalonul secund al fotbalului englez. Întâlnirea se va disputa de la ora 17:00, pe stadionul ”MKM Stadium” din Hull. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Leeds vs Watford, Championship Anglia 23.09.2023

Leeds United și Watford FC se vor întâlni sâmbătă, 23 septembrie, într-o partidă care va conta pentru etapa a VIII-a, în eșalonul secund al fotbalului englez. Întâlnirea se va disputa de la ora 17:00, pe stadionul ”Elland Road” din Leeds. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

Birmingham vs QPR, Championship Anglia 22.09.2023

În lumea Championship , se apropie cu pași repezi un meci de neratat între Birmingham și QPR, din runda a 8-a. Partida se va desfășura pe stadionul St. Andrew, pe 22 septembrie, cu fluierul de start la ora 22:00, și promite o confruntare pasionantă atât pentru iubitorii de fotbal, cât și pentru cei pasionați de pariuri. Ne pregătim să explorăm forma echipelor, istoricul lor și să oferim sfaturi de pariuri pentru această întâlnire.

Southampton vs Ipswich, Championship Anglia 19.09.2023

Southampton și Ipswich se vor întâlni marți, 19.09.2023, într-un meci contând pentru runda 7 din Championship – Anglia. Meciul va avea loc de la ora 21:45 pe St. Mary’s Stadium din Southampton. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.57.

Blackburn vs Middlesbrough, Championship Anglia 16.09.2023

În Championship, una dintre cele mai prestigioase competiții fotbalistice, se anunță un meci incitant între Blackburn și Middlesbrough în runda a 6-a. Partida are loc pe 16 septembrie, pe stadionul Ewood Park, cu startul programat la ora 17:00. Această confruntare promite fotbal de calitate și oferă oportunități interesante de pariere pentru fanii pasionați. Haideți să analizăm forma echipelor, contextul istoric și să dezbatem sugestiile de pariuri pentru acest joc.